QR-koder

Här kan du köpa QR-koder. Dessa skannas av smartphones och har en mängd olika funktioner, den vanligaste är att automatiskt länka smartphone till den kodade webbadressen när skannas. De kan också användas för att automatiskt skapa kalenderhändelser, lägga till kontaktinformation, ringa ett telefonsamtal och skicka en text samt olika andra funktioner. Vi kan koda all information du vill i en QR-kod. Låt oss veta vad du vill kodade i avsnittet “Ytterligare information” när du fyller i dina uppgifter.

För att säkerställa att din fysiska QR-kod har en längre livslängd rekommenderar vi att du programmerar din QR-kod med en QR-omdirigering. Detta gör att du kan omdirigera din QR-kod till olika länkar i framtiden, flera gånger, utan att ändra den fysiska QR-koden. Du kan också övervaka trafik från QR-koden. Titta på videon här som förklarar detta mer i detalj.

Obs-Om du kodar en hel del information i din QR-kod kan du behöva en större kod. 3 eller 4 CM kvadrat kan koda en URL eller ett par rader med text lätt (utan att påverka scanability), men om du kodar ett vCard eller vCal händelse, då en större kod kommer att behövas. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss.

Dessa QR-koder skapas automatiskt (så länge de inte är för komplicerade) och skickas till dig inom några minuter.
Om QR-koden är komplicerad, eller på något sätt lurar vårt automationssystem, kommer vi att skapa QR-koden manuellt och skicka den till dig. Detta tar normalt 2-24 timmar, beroende på vilken tid på dagen/veckan som du gör beställningen. Våra normala kontorstider är 7am-7 mån-fre (NZ tid), plus att vi behandlar vissa beställningar på lördag när det är möjligt.

  • QR Code Images

    Here you can purchase QR Code images. These will be emailed through to you in 5 different formats (Bitmap, eps., tiff, Jpeg, PDF) once the order has been received.

    Please specify in the ‘additional information’ section what URL you want to be encoded in the QR code.

    €20 each

    Add to cart